Ræbild & Walin

- Vinduer & Døre -
Ræbild & Walin har mange opgaver med udskiftning af vinduer & døre, - skæddersyet til netop DIT projekt
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Læs også mere OM OS: 

Få en fast service aftale :

Vinduer & Døre

Spar på energiregningen - Nye vinduer/døre

- det giver værdi, personligt & økonomisk

Hos Ræbild & Walin har vi utallige projekter med udskiftning af vinduer & døre, mest udvendig, men absolut også indvendig. Vi har gode samarbejdsaftaler med vindue- & dør fabrikanter, vi måler op hos dig, og bestiller lige præcis i de mål, farver og materialer du ønsker. Og ja, vi kommer også og monterer dem. 

Vi rådgiver dig også – hvis du ønsker, kigger vi på boligens byggestil, forbrug m.m., sammenholdt med dine egne ønsker og behov, så vi sammen kan finde den bedste løsning, både økonomisk og i forhold til fremtidig besparelse og værdi. 

– Udover at du naturligvis vil kunne mærke udskiftningen på fremtidigt energiforbrug og dermed en øget besparelse, så får du også en større værdi i din bolig ved et evt. salg.

Med egen tømrerafdeling i huset, ligger det til ‘højrebenet’ for os, at klare alle former for udskiftning og evt. (ny)etablering af kviste, ovenlysvinduer eller andre måder at skabe et større lysindfald på. Vores erfaring sikrer, at du får præcis den løsning, du har ønsket. 

Er du ikke helt dér endnu, hvor en komplet udskiftning kommer på tale, så klarer vi naturligvis også opgaven omkring reparation og vedligeholdelse af dine vinduer og døre. Vi vurderer sammen med dig, hvad der ville være den bedste løsning, sammenholdt med vores erfaring, dine ønsker & behov, og naturligvis dit budget. 

Hos Ræbild & Walin har vi en rigtig god aftale med KPK døre og vinduer. 
Du kan dog til enhver tid, få levereret vinduer og døre fra andre fabrikanter ligeså, i forbindelse med din opgave hos os.

Hvorfor vi vælger kpk

KPK har først og fremmmest bæredygtigheden i fokus, hvilket naturligvis betyder, at der er omtanke for klima og miljø, og ydermere minimeret energiforbrug for kunden. Produkterne er lokalt producerede i FSC-certificeret træ, med genanvendlighed og miljøet for øje.
KPK’s design har vægt på energibesparelse, gode isoleringsevner og bæredygtighed. 
Den vej vil vi også gerne gå hos Ræbild & Walin og slå et slag for hos vores kunder. Du bidrager hermed ikke alene til klima og miljø, du bidrager også til en bedre energi-økonomi i forbindelse med dit hus, lejlighed, sommerhus m.m.

Se også vores udførte opgaver

Vinduer

& Døre