Ræbild & Walin

- Renovering af lejlighed -
Har du en lejlighed, der skal renoveres?

Så kontakt Ræbild & Walin

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Læs også mere OM OS: 

Få en fast service aftale :

Renovering af lejlighed

Realisér din boligdrøm

- vi hjælper dig på vej!

Hos Ræbild & Walin har vi renoveret mange lejligheder gennem årene, og vi ved derfor at vi kan hjælpe dig med at realisere din boligdrøm. 

Med egen tømrerafdeling kan vi til enhver tid skabe det perfekte for dig i din lejlighed. Vi lytter til dine ønsker og behov, rådgiver dig og har fokus på de energirigtige, stilrene og lækre løsninger.

Et samlet overblik

Vi sørger for at give dig et samlet overblik og et uforpligtende tilbud på dit projekt, omend det er renovering fra kælder til kvist eller blot mindre renoveringsopgaver. 

Hos Ræbild & Walin overholder vi alle aftaler uden undtagelser. Vi overholder tidsplanen og den lovede kvalitet. Vi går ikke på kompromis med vores faglighed og den tillid du har givet os, ved din opgavebestilling. 
Ræbild & Walin er en del af Byg Garantien, så du kan trygt overlade opgaven til os. 

Om end det er en lille 1-værelses lejlighed, der skal have et lille nyt køkken, renovering af badeværelse, eller en lejlighed hvor du blot vil have fjernet en væg, eller få bygget en væg eller større renoveringsopgaver, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi samarbejder med alle nødvendige faggrupper indenfor håndværk og vi vil derfor stå som hovedentreprenør på din opgave. Vi giver kvalitet til en fornuftig pris. 

Se også vores udførte opgaver

Udførte renoveringer