Ræbild & Walin

- Facaderenovering -
Få en forbedret energiklasse og et smukt ydre
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Læs også mere OM OS: 

Få en fast service aftale :

Facade

Energioptimering & længere levetid

- tilfør din bolig moderne klæder og en bedre energimærkning

Som tømrervirksomhed sikrer Ræbild & Walin dig den korrekte facade på netop din bygning, i overensstemmelse med bygningsreglementet og med en bedre energimærkning for øje. 

En facade renovering er en investering, der øger – ikke kun værdien i boligen – men giver din bolig et nyt smukt ydre, der samtidig bidrager til en bedre energimærkning og dermed færre energiomkostninger for dig. Du tjener således en stor del af din udgift hjem over årene eller ved et eventuelt salg. 

Facaderne kommer med tiden til at bære præg af vind og vejr, det er derfor vigtigt at vedligeholde den. Hos Ræbild & Walin laver vi facaderenovering på almindelige typehuse, boligforeninger, erhvervsbygninger, sommerhuse m.v. – uanset om det er større eller mindre renoveringsopgaver/facadeopgaver. 

En facaderenovering sikrer dig altså en bedre sundhed for din bolig, din økonomi og et nyt moderne look. Om end det er træbeklædning, isolering og puds eller facadebats, ompudsning, filsning, sokkelpuds eller andet, finder vi ud af det – vi klarer alle opgaver. 
Ræbild & Walin er den oplagte samarbejdspartner, når du ønsker kvalitet til en fornuftig pris. 

Vinduer & Døre

Ved en facaderenovering kigger vi naturligvis også på vinduer og døre, der eventuelt skal flyttes ud med den nye facade, eller udskiftning, så det koster mindst på varmeregningen. Det kan derfor oftest, i forbindelse med en facaderenovering være fordelagtig at kigge på udskiftning af vinduer og døre ligeså. 

Se også vores udførte opgaver

Facader