Ræbild & Walin

- Tilbygning -
Ræbild & Walin er hovedentreprenør på din kommende tilbygning
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Læs også mere OM OS: 

Få en fast service aftale :

tilbygning

Flere kvadratmeter

- og øget værdi

Med en tilbygning kan du skabe fornyelse og mere plads – og ikke mindst en værdiforhøjelse for bygningen, omend det er sommerhuset, din private bolig eller erhvervsbygningen/virksomheden.

Ræbild & Walin har stået som hovedentreprenør på et utal af tilbygninger, privat og erhverv. 
Du er sikret, ved et samarbejde med Ræbild & Walin, professionelt rådgivning fra start til slut, vi hjælper ligeledes med byggeansøgningen, hvis dette ønskes. 

Hos Ræbild & Walin samarbejder vi med professionelle, passionerede og kvalitetsbevidste håndværkere, der udover tømrerafdelingen, som vi har i eget hus, er med til at sikre den absolut bedste løsning, til netop til tilbygningsprojekt.

Hos Ræbild & Walin har vi øje for bygningens arkitektoniske stil og vejleder og rådgiver dig om en tilbygning der passer til den oprindelige bygning tilført nytænkende og fremtidssikrede løsninger. Det er naturligvis jeres ønsker og behov, der vil være i fokus og sammen kan vi skabe det absolut bedste resultat. 

BYG GARANTI

Hos Ræbild & Walin er vi naturligvis omfattet af Byg Garantien, som sikrer dig som bygherre. Vi leverer dog professionelt kvalitet til fingerspidserne, så du kan trygt overlade projektet til os. 

Se også vores udførte opgaver

Udførte tilbygninger