Ræbild & Walin

- Renovering af hus -
Vil du have fokus på kvalitetshåndværk?

- vi leverer tømrerkvalitet i særklasse

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Læs også mere OM OS: 

Få en fast service aftale :

Hus renovering

Fra boligdrøm til virkelighed

- det giver værdi, personligt & økonomisk

Hos Ræbild & Walin renoverer vi dit hus, fra kælder til kvist – på hele Sjælland. Vi renoverer for private & erhverv, omend det er facaderenovering, vinduer & døre, badeværelse, køkken, opbygning eller nedtagning af (bærende) vægge, gulve, m.m.

Vi har kvalitetsbevidste samarbejdspartnere og vi kan derfor stå som hovedentreprenør på netop din opgave. Vi samarbejder med murer, VVS, elektriker, smed, maler, ingeniør, arkitekter m.m., så uanset om du står for en mindre renovering eller en totalrenovering, står vi klar til at hjælpe dig. 

Vi lytter til dine ønsker og behov, og rådgiver dig undervejs, og sikkert også omkring nogle muligheder, du ikk selv har tænkt over. For os er kvalitet og høj kundetilfredshed altid den højeste prioritering.

Indvendig & udvendig

Vi renoverer alt fra indvendig til udvendig, så om end du blot skal have anlagt en lille træterrasse eller skal have udnyttet din første sal, eller skal igang med en totalrenovering fra kælder til kvist, kommer vi med faglighed og kvalitet – til tiden. 

Kontakt os gerne for en uforpligtende besigtelse af dit hus og omkring dit projekt. 

Vi hører også gerne fra dig, ved spørgsmål eller inspiration, hvad der kan lade sig gøre bedst ifht netop dine ønsker og behov i dit hus. 

Se også vores udførte opgaver

Udførte renoveringer